Review – Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEB Kirigamine Zen Negru, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++

Distribuiți pe:

Descoperă noul aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric Inverter, ce oferă performanțe superioare, inclusiv controlul optim al frecvenței de funcționare. Ca rezultat, puterea optimă este aplicată în toate zonele de încălzire/racire iar confortul maxim este atins printr-un consum minim de energie. Funcționare rapidă, confortabilă și un cost uimitor de scăzut – aceasta este promisiunea Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEB.

Numele aparatului de aer condiționat – Kirigamine Zen – spune totul; acesta transmite o estetică japonează Zen, cu un design care se îmbina armonios cu interioarele moderne europene. Forma sa minimalistă prezintă o combinație de linii drepte, suprafețe plane și un finisaj de înaltă calitate.

Design-ul aerodinamic permite o performanță semnificativă de economisire a energiei. De asemenea, aceasta contribuie la un aspect de ansamblu frumos, deoarece panoul frontal poate rămane închis, ceea ce nu este întotdeauna posibil la modelele cu profil subțire.

Vezi oferta – Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEB Kirigamine Zen Negru, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++

Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEB Kirigamine Zen Negru, prezintă o simbioză convingătoare a tehnologiei de economisire a energiei și minimalismului, într-un design elegant desăvârșit.

Perfecțiune și elegantă

motor Aparat-de-aer-conditionat-Mitsubishi-Electric-MSZ-EF50VEB-Kirigamine-Zen-NegruDesignul elegant și sofisticat al unitații interioare montate pe perete, cu fațete argintii reflectă calitatea și luxul. Designul modern poate fi achiziționat în trei culori: alb, argintiu și negru. Unitatea interioară Kirigamine ZEN nu se schimbă, în timpul funcționarii, pastrandu-i designul subțire și elegant. Trapa, pe unde aerul este suflat afară, este singura miscare notabilă.

Eficiența energiei

Acest aparat de aer condiționat combină consumul de energie extrem de redus, funcționarea silențioasă și performanța înaltă, atingand cel mai înalt nivel de clase de energie SEER și SCOP. Este disponibil în diferite capacități și combinații, ceea ce îl face alegerea ideală pentru fiecare utilizator.

Zgomot redus

„Modul silențios” al aparatului de aer condiționat Mitsubishi Electric permite o functionare extrem de silențioasă, de doar 30 dB unitatea interioară, și 52 cea exterioară.

Filtru de platină Nano

Filtrul este realizat din mici particule ceramice nano platină, care generează efecte antibacteriene și răcoritoare stabile. Dimensiunea filtrului 3D este marită pentru a crește fluxul de aer. Aceste caracteristici tehnice oferă performanțe mai bune și un nivel mai ridicat de confort.

filtru nanoparticule

Motor unic

motor Aparat-de-aer-conditionat-Mitsubishi-Electric-MSZ-EF50VEB-Kirigamine-Zen-NegruMotorul unic „Poki Poki” este un motor fiabil ce funcționează pe o densitate și forță magnetică ridicată, ceea ce îl face extrem de eficient din punct de vedere energetic.
Disponibil la un preț ce depășește 7000 de lei, aparatul de aer conditionat poate fi achiziționat de la marii furnizori de electrocasnice din România, majoritatea oferind transport gratuit pentru livrarea acestuia.

 

 

 

Vezi oferta – Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEB Kirigamine Zen Negru, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *