Review – Televizor Curbat Smart 3D OLED LG, 164 cm, 65EG960V, 4K Ultra HD

Distribuiți pe:

Fii cu un pas înaintea tuturor și ia parte la acțiune așa cum nu ar fi fost posibil pâna acum. Consistența culorilor și a clarității imaginii, din orice unghi, este posibilă doar cu televizorul LG Curved OLED. Televizorul Curbat Smart 3D OLED LG, 164 cm, 65EG960V, 4K Ultra HD este tot ce v-ați putea dori pentru casa dumneavoastra

Având o rezoluție ULTRA HD și adoptând un design slim cu margini subțiri pentru a permite maximum de spațiu pentru imagine, televizorul curbat vă va oferi o experiență de vizionare extraordinara. 

Televizorul 3D LG prezintă un ecran OLED curbat, cu diagonala de 164 cm și o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. O astfel de rezoluție poate afisa o imagine de 4 ori mai mare decat rezoluția Full HD 1080p. Mai mult decât atat, tehnologia OLED, oferă o libertate completă de mișcare, dat fiind faptul că privitorul are un unghi foarte larg de vizibilitate, fară pierderi de luminozitate sau atenuare de culoare, chiar și atunci când acesta este plasat lateral în raport cu ecranul.

Televizorul Curbat Smart 3D OLED LG ofera imagini cu contrast extrem de ridicat

CURVED displai

Colorimetria este, de asemenea, foarte atentă cu tehnologia WRGB: un sub pixel alb este, de fapt, adaugat la cei trei sub-pixeli de bază (roșu, verde și albastru), îmbunătățind percepția culorilor si acuratețea imaginii.

Retineți că, pentru a spori și mai mult calitatea noilor sale panouri de afișare OLED și pentru a obține chiar culori mai realiste, LG a schimbat dimensiunea sub-pixelilor alb și albastru, care sunt mai mari decât sub-pixelii roșu și verde.

Timpul de răspuns aproape instantaneu cuplat la doua procesoare video (Triple XD Engine și Tru Ultra HD Engine) asigură o fluiditate excelentă a imaginii.

Vezi Oferta + Televizor Curbat Smart 3D OLED LG, 164 cm, 65EG960V, 4K Ultra HD

Nu în ultimul rând, unghiul de vizualizare este extrem de larg (precum un televizor cu plasmă), garantând fiecarui vizualizator o calitate optimă a imaginii, ori de cate ori este poziționat într-un unghi diferit al ecranului.

În afară de diferitele moduri de imagine presetate, televizorul Curbat Smart 3D OLED LG are un Modul Real Cinema de 24p, pentru a satisface cele mai exigente standarde ale cinefililor.
Compatibil cu tehnologia 3D, televizorul Curbat Smart 3D OLED LG, 164 cm, operează cu tehnologia de afisare 3D. Acesta poate fi folosit cu o pereche de ochelari 3D standard și permite utilizarea de către 2 jucatori în modul ecran complet.

Ochelarii 3D LG

Ochelarii LG  nu au nevoie de baterie pentru a functiona; o sesiune 3D este posibilă în orice moment, fară a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la ochelari. Gratie puternicului procesor video integrat, conversia continutului 2D in 3D este asigurată, astfel încat vă puteți bucura de o imagine stereografică pe toate programele preferate.

Mai mult decât atât, tehnologia de afișare 3D pasivă – este mai putin obositoare, deoarece nu generează pâlpâire și nu dispune de efectele Crosstalk (suprapunere la stanga și la dreapta).

Cu tehnologia OLED, televizorul oferă o calitate exceptională a imaginii, sunet și design exceptional.

Descoperă televizorul curbat Smart 3D OLED LG –  un produs reușit din punct de vedere estetic și tehnic. Fară îndoială unul dintre cele mai bune televizoare ale generației sale.

Vezi Oferta + Televizor Curbat Smart 3D OLED LG, 164 cm, 65EG960V, 4K Ultra HD

Specificații Caracteristici speciale
Tip: LED Player multimedia integrat: Da
Tehnologii: WebOS
Smart TV: Smart TV 3D Conectori
Gama: 2015
Conexiune retea:
Wi-Fi Integrat
Audio RJ-45
Iesire sunet (RMS): 2 x 10 W
Conexiuni:
Slot CI+
Caracteristici superioare sunet:
Dolby Digital HDMI
DTS 1 x USB 3.0
ULTRA Surround 2 x RF In
Sound Designed by Harman Kardon SCART
3D Sound Zooming Iesire audio digitala (optica): 1
Clear Voice II Intrare USB 2.0: 2
Smart Sound Mode Intrare video composite: 1
Optical Sound Sync Intrari component: 1
Wireless Sound Sync Intrari Scart (RGB): 1
Video Minijack casti: 1
Diagonala ecran (cm): 164 Porturi HDMI: 3
Rezolutie: Ultra HD / 4K
Aspect imagine: 16:09 Caracteristici generale
Rezolutie ecran (pixeli): 3840 x 2160 Compatibil VESA: Nu
Caracteristici superioare imagine:
Pixel Dimming Accesorii incluse: Magic Remote 2015
Tru 4K Engine
Caracteristici speciale:
DVR Ready (digital)
Triple XD Engine Time Shift
ULTRA Luminance DLNA
Tru Black Control Google Dial
4K Upsacaler Miracast
Contents Optimizer WiDi
Dynamic Scanning Web Browser
Active Noise Reduction WiFi Direct
Dynamic Clear White SIMPLINK (HDMI CEC)
Dynamic Color Enhancer EPG 8 zile
Real Cinema 24p
Motion Eye Care

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *