Review Panou cu infrarosu Trotec TIH 300 S, Putere de incalzire 300 Watt, Lungime cablu retea 1,9 m, Protectie la supraincalzire – pareri

Distribuiți pe:

Ce sunt panourile radiante?

Panourile radiante sunt un fel de incalzitoare cu infrarosuce creează o căldură foarte asemănătoare cu soarele. Lumina infraroșie nu este vizibilă deoarece este dincolo de spectrul pe care îl vedem. Acea lumină invizibilă este absorbită de pielea noastră, hainele și alte obiecte, așa cum se încălzesc lucrurile din jurul unui încălzitor cu infraroșu.

Descriere panou cu infrarosu Trotec TIH 300 S, Putere de incalzire 300 Watt

 • Panoul cu infrarosu TIH 300 S este recomandarea noastra acolo unde trebuie dotata o incapere ce nu a avut sursa de incalzire. Panoul poate fi utilizat si pentru o incalzire suplimentara, punctuala si economica in propria locuinta.
 • In timp ce aerotermele clasice lucreaza cu caldura prin convectie, folosind aerul din incapere pentru transmiterea caldurii, incalzindu-l si distribuindu-l in incapere, panoul cu infrarosu TIH 300 S incalzeste fara pierdere convectiva, direct prin infrarosu, dupa principiul natural solar.
 • Incalzirea de locuinte – Fie in spatiul de locuit, gradina de iarna sau camera de baie, ca sursa punctuala de incalzire suplimentara, panoul cu infrarosu reda caldura acolo unde locatarul are nevoie directa de aceasta. Panoul poate fi montat pe perete si are nevoie pentru functionare doar de o priza de curent electric.
 • Utilizarea in gastronomie – Montat pe picioare – sau direct pe un perete, panoul cu infrarosu TIH 300 S este solutia optimala cand este vorba de incalzirea punctuala a suprafetelor teraselor sau standurilor de vanzare, fiind mult mai efectiv decat incalzitoarele cu gaz.
 • Uscarea rapida a peretilor – La uscarea lucrarilor in constructii sau la lucrari de sanare si intretinere, incalzirea cu infrarosu a materialelor adecvate din perete realizeaza un transport capilar al umiditatii in directia suprafetei de perete incalzite, putand astfel transporta din perete, in timp mai scurt, o cantitate mai mare de umiditate decat in cazul difuziei.
 • Incalzirea la locul de munca – pozitionat in picioare, pe suporti, incalzirea punctuala cu infrarosu cu panoul TIH 300 S ofera multe avantaje la locurile de munca cu temperaturi scazute sau in fluxul de curenti de aer, de exemplu in depozite, in spatele vitrinelor frigorifice si in ateliere sau hale mari.

Cumpără acum Panou cu infrarosu Trotec TIH 300 S, Putere de incalzire 300 Watt, Lungime cablu retea 1,9 m, Protectie la supraincalzire. VEZI OFERTA!

Avantajele practice ale panoului cu infrarosu Trotec TIH 300 S, Putere de incalzire 300 Watt

 • Panou de incalzire de marca in calitate TÜV controlata
 • Incalzire eficienta cu radiatii ecologice IR-C
 • Transportul caldurii prin unde luminoase – incalzire directa a obiectului, fara pierderi convective
 • Efect maxim: 100 % din energia electrica utilizata va fi transformata in caldura
 • Caldura curata – fara zgomot, fara miros, fara condens, fara consum de oxigen, fara sa puna in miscare praful
 • Dispozitiv integrat de agatare, pentru fixare pe perete sau pe suporti de montaj
 • Poate fi pozitionat si in picioare
 • Utilizare imediata – fara instalare suplimentara sau modificari costisitoare

Acest aparat a fost verificat TÜV si poarta sigiliul GS pentru o siguranta controlata!

Date tehnice:

 • Putere de incalzire: 300 Watt
 • Tensiune racord: 230 V
 • Temperatura suprafetei: 70-90 °C
 • Frecventa: 50 Hz
 • Dimensiuni (L x I x H): 22 x 605 x 505 mm
 • Mobilitate: portabil
 • Lungime cablu retea: 1,9 m
 • Protectie la supraincalzire
 • Tipul de protectie: IP54
 • Greutate: 2,5 kg

Calcul al necesarului de incalzire pentru incaperi cu o inaltime de pana la 2,5 m

Pereti exteriorCalitatea izolarii incaperilor
Buna sau foarte bunamedieneizolat/cladire veche
1 perete exterior50 W/m²70 W/m²90 W/m²
+per perete exterior secundar+10 W/m²+10 W/m²+10 W/m²

Capacitatea de incalzire cu infrarosu necesara se va calcula astfel: Suprafata incaperii in m² x W/m² = capacitate de incalzire necesara, in wati.

Exemplu de calcul: pentru o incapere de 10 m², cu o calitate foarte buna a izolatiei si doi pereti exteriori (50 + 10 W/m²) recomandarea pentru necesarul de incalzire este 10 m² x 60W/m² = 600 W.

Cumpără acum Panou cu infrarosu Trotec TIH 300 S, Putere de incalzire 300 Watt, Lungime cablu retea 1,9 m, Protectie la supraincalzire. VEZI OFERTA!

Sunt panourile radiante o alegere buna pentru tine?

Încălzitoarele cu infraroșu au multe beneficii în ceea ce privește costurile și sănătatea. Oferă o căldură mai confortabilă, deoarece nu încălzește aerul și este ieftin și eficient de utilizat. Noile caracteristici de siguranță fac, de asemenea, multe modele sigure pentru a fi utilizate în casele cu copii sau animale de companie.

Pentru o sursă de căldură mai largă și constantă, alte tipuri de încălzitoare funcționează cel mai bine. Dacă, totuși, doriți să încălziți rapid o zonă foarte anume, încălzitoarele cu infraroșu sunt pentru dvs.!

Ce spun cei care au acest produs in casele lor?

Daniel: Recomand! Se potriveste perfect pe un stalp. Nici nu se vede. Face caldura. Contorul nu zboara. 300 w este foarte bine.

Marco: Excelent! Sint mulțumit.
La 300w consum /ora este rentabil depinde și de lzolatia camerei
Sint mulțumit și Recomand. Atenție! Trebui sa cumpărați și priza-termostat

Mircea: Slabut. Este ok pentru o camera mica (maxim 10mp cred, la 20mp nu ajunge nici la 18 grade), isi face treaba ok, iar consumul este pe masura a ceea ce face. Putin incalzeste, putin consuma. Dupa 2 zile si 2 nopti tinut in priza in permanenta, nu a reusit sa duca temp la mai mult de 17.6 grade. Asta e singurul motiv pentru care nu imi place, in rest e ok, pentru o baie de 6-8 mp cred ca e chiar bun.

Cumpără acum Panou cu infrarosu Trotec TIH 300 S, Putere de incalzire 300 Watt, Lungime cablu retea 1,9 m, Protectie la supraincalzire. VEZI OFERTA!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *