iPhone7 – Așteptările pe care le avem și ce știm până acum despre telefonul Apple 2016

Distribuiți pe:

Se pregatește lansarea „noului” iPhone de 4″ și preconizăm că Apple îl va lansa cel târziu la începutul lunii Aprilie. Va fi cel mai probabil o versiune low cost a lui 6S. Pentru că deja avem in vedere noul și spectaculosul Galaxy S7 și S7 Edge, este timpul să ne gândim la iPhone7.

Data lansării

Apple obișnuiește să lanseze noile modele în  toamnă. 6S și 6S Plus au apărut pe piață în Septembrie și ne așteptăm să vedem următoarea mare lansare în aceeși perioadă. Și totuși credem că e posibil să avem parte de alte 2 lansări in viitorul apropiat: noul ceas Apple, undeva prin Aprilie dar și un update pentru deja bătrânul iPhone 5 C , noul iPhone SE/6C.

Design

moto_hint_screenshot_website

iPhone este un telefon cunoscut pentru designul simplu, curat și Apple se reinventează la intervale regulate de timp. Ne putem face o idee despre cum vor arăta telefoanele, dacă ne gândim că de exemplu un nou model de căsti audio wireless pentru iPhone7 (nu va avea cablu intre casca stânga si cea dreapta) efectele audio fiind produse de controllere audio wireless . Cu siguranța nu va mai dura mult pâna când vom vedea iPhone fără jack audio. Asta ar ajuta la o subțiere cu 1mm a carcasei si ar permite inserarea celui de-al doilea difuzor. Din punct de vedere al display-ului, ne putem aștepta la aceeași strategie pe care a avut-o cu seria 6, piata-digitala.com crede că vom vedea două display-uri la iPhone 7, unul de 4.7″ respectiv 5.5 „. În plus, noul iPhone ar putea avea un ecran de safir, deja prezent pe noul ceas Apple, care l-ar face cu mult mai rezistent la zgârieturi sau șocuri mecanice.
Având in vedere produsele concurenței ( S7, Z5, Moto G) și frecvența cu care oamenii își scapă telefonul în apă , ne putem aștepta chiar și la un telefon water resistant mai ales după ce Business Insider a anunțat ca Apple a patentat un ”dispozitiv electronic care are conectorii ascunși” .

Una dintre marile modificări pe care le așteptăm este înlocuirea Home Button-ului cu recenta inovație iPhone – ecranul sensibil la presiune. Combinat cu o carcasă ce are margini mai subțiri, sus-jos și în laterale, design-ul deja simplu și curat, ar beneficia de o îmbunătățire naturală care ar ajuta Apple să pună un ecran mai generos în aceeași carcasă.

Performanță

iPhone 6s și-a îmbunatățit viteza cu noul procesor A9, 64-bit dual core, antene wireless mult mai puternice și un senzor de atingere foarte rapid. Este foarte probabil ca noul iPhone să beneficieze de un chip A10 și de 3 GB sau poate chiar 4 GB de Ram și chiar 32 GB spațiu de stocare pentru modelul de bază. Cei de la Intel au anunțat ca se vor ocupa de modemul pentru comunicații, noul modem Intel 7360 LTE va suporta 450 Mbs pentru download si 100 Mbs upload.

Camera

Mai multe site-uri anunță că noul iPhone va avea camera la același nivel cu carcasa, fără să mai mențină protuberanța actuală. De asemenea, alături de camera cu lentilă dublă in stilul DSLR, noul iPhone7 va avea și stabilizare optică, opțiune prezentă până acum doar pe 6s Plus.

Noile module dual lens pentru iPhone7 prezentat de Apple.club.tw
Noile module dual lens pentru iPhone7 prezentat de Apple.club.tw

În 2015, Apple a achiziționat compania Israeliană LinX Imaging. Cum LinX Imaging a dezvoltat senzori mai mici care pot oferi imagini la calitate DSLR, cu zoom optic și performanțe imbunătățite in zonele întunecate, este de așteptat ca noua cameră iPhone sa fie peste performanțele concurenței directe si liderul actual în materie de calitate foto pe telefonie mobila, noul Samsung Galaxy S7.

Așteptăm cu interes noile lansări Apple, iar pană atunci, echipa GizmoBox vă va ține la curent cu noutațile din lumea tehnologiei și a telefoniei mobile.


Sursa: Piața Digitală

Comentarii Facebook

One thought on “iPhone7 – Așteptările pe care le avem și ce știm până acum despre telefonul Apple 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *