Despre noi

Piaţa Digitală – Viitorul, la un click distanță!

GizmoBox.ro are ca scop să informeze să inspire şi să bine dispună generaţia digitală, cu ştiri şi informaţii din IT, tech, ştiinţă şi cultura de mâine.

GizmoBox.ro şi-a propus să redefinească presa de ştiinţă şi tehnologie, documentând Revoluţia Digitală într-un format nou de ştiri şi articole despre tehnologia de ultimă generaţie. Ştiri dedicate tuturor iubitorilor de tehnologie, IT, ştiinţă sau gadget-uri.

 Piaţa Digitală te ţine la curent cu tehnologia de ultimă generaţie!

Te ţinem la curent cu cele mai noi evenimente din domeniul IT şi nu numai, venim cu ştiri din domenii precum Automotive, Inginerie, Nanotehnologie, Medicină şi Tehnică Militara, dar şi altele precum Robotică, Tehnologie Verde, Realitate Viruală sau Inteligenţă Artificială.

Tutoriale, sfaturi şi recomandări cu Piaţa Digitală

Suntem pasionaţi de gaget-uri, aşa că îţi venim în ajutor cu review-uri, sfaturi şi recomandări pentru electronice precum telefoane, laptop-uri, tablete sau aparate foto/video, dar şi pentru gadget-uri din categoria TV/Media, electrocasnice sau produse tech de îngrijire personală.

Nu e orfan cel fară mamă şi tată, ci cel fara învaţatură. Motiv pentru care Piaţa Digitală ţi-a pregătit o colecţie întreaga de tutoriale IT&C sau mici ghiduri şi instrucțiuni care să iţi uşureze munca şi să te facă mai productiv, sau care te învaţă cum să-ţi întreţii gadget-ul, sau să-i salvezi viaţa în caz de accident.

GizmoBox.ro s-a născut din pasiunea pentru tehnologie şi IT, dar şi din dorinţa de a ajuta. Vrei un gadget nou, dar nu te poţi hotărâ ce produs să alegi? Sau, poate, ai nevoie de infomatii de domeniu tehnic, IT sau digital. Foloseşte formularul de contact, descrie-ne ce doreşti să afli, şi echipa Piaţa Digitală te ajută să alegi produsul care ţi se potriveste sau să găseşti informaţia de care ai nevoie.

Aşteptăm să auzim de la tine! -> Mergi la pagina de Contact sau scrie-ne pe contact [@] GizmoBox.ro